Gaveliusgatan

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gaveliusgatan, Stockholm


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Möblerad trea
Hej,

Vi hyr ut vår möblerade trea under månaderna november, december och januari.

Lägenheten är 70 kvm, ett sovrum med 180 cm säng, ett sovrum med 140 cm säng (vill man istället använda det rummet till annat kan vi ordna så att sängen inte är där.)

Vardagsrummet har en tresitssoffa, stor tv och här kommer man också ut på den ena balkongen med två fåtöljer och ett bord.

Köket är nyrenoverat och rymmer matbord för fyra, men kan också dras ut så att 8 personer får plats samtidigt. Kyl, frys, diskmaskin, micro, induktionshäll och ugn. Från köket kommer man ut på den andra balkongen där ett litet cafébord och två stolar finns, fantastisk utsikt är det också!

Lägenheten har två badrum, ena med dusch och andra med tvättmaskin. I föreningen finns också en toppenfin tvättstuga med tre maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

I hyran ingår el och internet, försäkring tillkommer.

Vi söker en lugn, ordningsam hyresgäst/gäster.

Maila mig med uppgifter om vem du är och vad du har för sysselsättning. Vi kommer också att behöva två referenser till föreningen för att uthyrningen ska godkännas.

Området är fantastiskt! Några minuters gångväg till Nytorget, Vitabergsparken mindre än en minut bort, bussarna 2, 57, 66 mfl också någon minuts gångväg bort. Närmsta tunnelbana är Skanstull 10 minuters promenad bort. Ett stenkast från lägenheten går båtarna över till Hammarby sjöstad och även färja till Djurgården och Nybrokajen.

/Nina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm