Gävlegatan 1

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gävlegatan 1, Stockholm


Hyra:

13700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

105 m2


Beskrivning

Fin sekelskiftes 3a uthyres i 2a hand för 1år
Vi hyr ut vår fina lägenhet i Stockholm pga jobb på annan ort under 1års tid. Tillträdesdatum 2 februari 2016.

Vi har en nyrenoverad sekelskifteslägenhet på 105kvm. Två rymliga sovrum, 3 garderober/förvaringsrum, stor hall, 2 badrum (ett med dusch och ett med badkar), förberett för tvättmaskin för den som vill (annars finns tvättstuga), kök (med diskmaskin) och i anslutning till köket ett stort och mycket trevligt sällskapsrum med plats för större matbord (8-10pers) och soffgrupp. Det finns också ytterligare en hall/ingång som vi själva använder som kontor.

Vi söker en ordningsam, lugn och pålitlig hyresgäst med fast jobb och god ekonomi. Icke-rökare och inga husdjur. Du/ni skall kunna flytta in den 2a februari 2016 och ha ett 1årsperspektiv på hyrningen (även om vi tillämpar 3 månaders uppsägningstid, så skall det vara er utgångspunkt att vilja bo i 1år).

Lägenheten ligger på Gävlegatan 1 vid Vanadisplan (Röda Bergen, Vasastan, Stockholm) med närhet till Hagaparken/Brunnsviken och till St Eriksplan. Hyresvärd är Svenska Bostäder, som vi har förstahandskontrakt med.

Hyra: 13.700kr. (Hyran inkluderar redan värdens hyreshöjning för 2016). Lägenheten kommer att vara delvis möblerad, enligt ök. Vatten & värme ingår i hyran.

För att lämna ditt intresse, vänligen svara på mejl med en beskrivning om dig/er som skall bo i lägenheten (yrke, intressen, varför ni önskar hyra, period, er flexibilitet på möblemang/har ni själva möbler etc). Vi kommer sedan att återkomma till några som vi väljer ut som får komma och titta på lägenheten innan vi skriver kontraktet för andrahandsuthyrningen.

Mvh Erika & Fredrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm