Gävlegatan 9

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gävlegatan 9, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-03-22


Hyra:

13400 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

Hej,

Jag önskar att hyra ut min fina lägenhet belägen i Vasastan under ett antal månader då jag själv inte kommer att kunna bo där. Helst ska hyresgästen kunna flytta in i början eller mitten av April. Bostaden hyrs ut till minst slutet av Augusti med möjlighet till förlängning.

Lägenheten är ljus med öppna ytor och nyrenoverad. Den har ett stort vardargsrum, separat sovrum, fullt utrustat kök, walk-in closet samt gott om övrig förvaringsplats. Lägenheten är fullt möblerad och klar att flyttas in i.

Förbindelser till tunnelbana och bussar är mycket god med Odenplan och St:Eriksplan på 5-8 minuters gångavstånd. Närområdet har mycket restauranger och gröna områden. Tre gym ligger inom 50 meters avstånd från dörren samt en stor välsorterad Hemköp ca 75 meter bort.

Lägenheten går att bo själv i men passar även utmärkt till ett par. Jag söker dig/er med god ekonomi som är skötsam och rökfri. En del av möblerna på bilderna är utbytta mot respektive. I hyran ingår bredband, el, tv, gas, avgift, vatten och värme.

Kontakta gärna mig om frågor eller om du vill komma och titta på lägenheten.

Med vänliga hälsningar,
Johan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm