Gävlegatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gävlegatan, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Härlig lgh tillgänglig omgående - städ ingår
STÄDNING 2 GÅNGER I MÅNADEN INGÅR.

Ljus och härlig etta med optimal planlösning intill Vanadisrondellen. Lägenheten är i mycket gott skick och kök och sovalkov är renoverade under det senaste året. Det finns mycket goda förvaringsmöjligheter med två stora inbyggda garderober, snygg förvaringslösning under sängen samt ytterligare en garderob (kan tas bort om hyresgästen så önskar). Badrummet är mycket fräscht och rymligt. I badrummet finns en tvättmaskin. Kök med spis, ugn och bänkskiva i marmor. Rummet är utrustat med matbord med plats för sex, soffa med soffpall samt platt-TV. Sängen är 120 cm bredd och är mysigt inbyggd i en alkov c. 1,20 m ovanför marken. Mycket rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Lägenheten är belägen på andra våningen. Hiss finns.

Området är mycket trivsamt med både närhet till naturen i Hagaparken och pulsen vid Odenplan med härliga restauranger. Mycket bra kommunikation med tunnelbana från både Odenplan och St. Eriksplan samt bussar. Flygbussen avgår precis intill lägenheten. Tre mycket välsorterade matbutiker inom ett nära avstånd.

Vad ingår? Lägenheten uthyres fullt utrustad för fyra personer (bestick, tallrikar, glas, kastruller samt köksredskap så som uppläggningsbestick, uppläggningsfat osv.) El, värme, internet samt basutbud av TV-kanaler ingår. Inga ytterligare kostnader än de som ingår i hyran.

Uthyres tillsvidare under en längre period, gärna 12 mån med möjlighet till förlängning. Uthyres till ordningsam, rök- och djurfri person.

Anmäl intresse via mail för visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm