Getfotsvägen 43

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Getfotsvägen 43, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum i Gubbängen
Jag söker en inneboende som är kvinna och icke-rökare.
Jag som hyr ut rummet bor för nuvarande själv och inga husdjur så jag föredrar en inneboende utan det pga. min allergi. Jag studerar på heltid i Stockholm, det spelar ingen roll om den jag söker studerar eller jobbar. På min fritid gillar jag att träna olika former av dans och löpträning.
Rummet jag hyr ut är ca. 20 kvadratmeter och ljus. Den är möblerad så som på bilderna men det finns även möjlighet för ytterligare möbler som önskas, men som ordnas av den inneboende själv. Det som även ingår är några gemensamma utrymmen. Toalett/badrum(+Badkar), hall och kök där du kan få låna mitt porslin och bestick. Det finns även utrymme för dig att använda ett flertal skåp för förvaring i köket. Du har även tillgång till tvättstuga. El och bredband ingår även i hyran för dig.
Det är ca. 5 min att gå till tunnelbanan (restid till T-centralen ca. 20 min). Det finns även nära och bra bussförbindelser mot Tyresö och Huddingetrakten.
Jag ser fram emot att träffa dig så tveka inte att höra av dig, främst på mejl men det går även att nå mig på telefon (dock v. 34 kan jag endast svara kvällstid 18-22). Efter det bestämmer vi ett datum då vi kan ses och du får se rummet och resten av lägenheten.
Tillträde till rummet fr.o.m. v.35 (helst fre-sön. 2-4 september)
Mvh/ Emelie Frisk

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm