Getfotsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Getfotsvägen, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK


Beskrivning

Rum/Lgh uthyres - Rum främst.
Hej,

Hyr i första hand ut det större rummet med balkong till en början - då jag själv kommer behöva det andra rummet som i någon månad framöver. Stor potential till att få hyra hela lägenheten framöver mao.

Lite info:

Fräsch och ljus gavel lägenhet, ingen insyn med bedårande utsikt över områdets finaste park. Två minuter i från centrum samt tunnelbana. 100m till buss. Tar inte många min 7 med tunnelbanan in till skanstull.

Lägenheten är i fräscht skick med relativt nya golv i hela lägenheten. Alla fönster + fönsterkarmar samt trösklar utbytta. Nya vitvaror samt nytt kök som byttes i samband med golv bytet (allt detta 2014).

Stort källarförråd (störst av alla). Tvättstuga i huset mittemot men det finns förberedelse för tvättmaskin i badrummet. Tvättstugan bokar vi från familjebostäders hemsida smidigt. Går så klart att boka nere i tvättstugan med. Spontantvättstugan är i princip alltid ledig. Även förberett för diskmaskin i köket. Finns tillgång till ännu en till tvättstuga i huset snett mitt emot som även har grovtvätt. Gemensamma grovsoprum.
Säkerhetsdörr sedan 2004.

Fibernät finns i lägenheten med möjlighet till ett tiotal olika leverantörs alternativ, både för TV samt internet.
Mycket förvaring, 5 stycken stora inbyggda garderober/förvaringsutrymmen samt 5 mindre "överskåp".
Lägenheten känns/är mycket större än på bilderna.

Trivs väldigt väldigt bra, både med lägenheten och området. Ett väldigt lugnt och trevligt område med allt som man behöver inom radie.
Det finns en stor idrottsanläggning cirka 400m ifrån lägenhet (Gubbängens idrottsplats), där det finns möjligheter för alla typer av idrott, sommar som vinter.

Rummet är omöblerat. Rummet som hyrs ut syns på bild (gavellägenhet med fönster både mot balkong och sidovägg.

Detta gäller omgående! Maila så ringer jag upp.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm