Gjörwellsgatan 17

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gjörwellsgatan 17, Stockholm


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Nyrenoverad mini 3:a uthyres omg. till 1 aug
For information in English, please email.

Gjörwellsgatan 17 är centralt beläget men omgivet av grönska och med närhet till park och vatten. Inom 500 meter finns såväl motions och badmöjligheter som restauranger och service. Över gatan finns en välsorterad mataffär, Apoteket och Systembolaget.
Beläget mitt emellan Thorildsplans tunnelbanestation och knutpunkten Västerbroplan finns nära anknytning till tunnelbanans gröna linje samt en mängd bussar, inklusive buss 1 och 4. Anknytning till blå och röd linje finns två hållplatser bort med buss i vardera riktning.

Huset är välskött och har en välfungerande förening. Till fastigheten hör en avskiljd uteplats och och bottenvåningen inhyser två restauranger. I huset finns hiss, en välutrustad tvättstuga och återvinningsstation.

Lägenheten är belägen på en trappa med balkong i östlig riktning med morgonsol. Den 53 m2 stora lägenheten är smakfullt inredd och möblerad med allt för att två personer (alt. en person + ett par) ska kunna bo bekvämt samt är mycket välplanerad med två sovrum och ett stort vardagsrum. Samtliga utrymmen är åtkomliga från hallen eller vardagsrummet. Det större sovrummet kan möbleras om för att hysa en dubbelsäng eller två enkelsängar.

Köket är fräscht och utrustat med gasspis med ugn och fyra plattor, mikrovågsugn och ordentliga arbetsytor. I övrigt är köket välförsett med köksgeråd samt kaffebryggare, mixer och vattenkokare. Badrummet är välskött och försett med tvättmaskin.
I övrigt har lägenheten goda förvaringsmöjligheter och två stora garderober i hallen. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för två personer.

Samtliga utrymmen utom det lilla sovrummet ytrenoverades 2015.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm