Glanshammarsgatan 95

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Glanshammarsgatan 95, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Rum i Ljus 3a med bra förbindelser
Hade tänkt hyra ut sovrummet i min lägenhet som den är och skaffa ny säng till mig själv(om inte du har en 90-110säng) i arbetsrummet. Lägenheten ligger i Ormkärrr, lugnt och grönt område som ligger intill Stuvsta och Älvsjöskogen. Det ligger en busshållplats precis utanför som går emot Älvsjö station och Hagsätra Tunnelbana tar det 7min att gå till. Själv ta jag bilen mest överallt, om du behöver storhandla så kan vi samåka.
Balkongen ligger med solläge stort sätt hela dagen(finns markis ifall det blir för varmt). Andra bekvämligheter: Tvättmaskin, diskmaskin, vinkyl och minikyl juicepressar, induktions spis, eldstad, och spelkonsoler PS3,PS4.

Om mig då! Mitt namn är Jimmy, jag är 25 år, Har pluggat mycket konst(största intresset), jobbar på Ica, jag har varit den onyttigaste personen jag känner, men nu är det tvärtemot! Kost och hälsa är nog mitt andra stora intresse, finns en risk att det kommer smitta av på dig med? Kollar knappt på TV men hänger mycket vid datorn. Vill ha ordning runt om mig, jag är inte super pedantisk, men någon standard ska det ju vara. Bott i kollektiv när jag pluggat och vet vikten av att hålla efter sig och respektera andra.
https://www.facebook.com/jimmy.wanfelt

Jag önskar hyra till man eller kvinna mellan 20-30år
Hyran är 5500:-
Om ni är 2st 8000:-
Hoppas att du hör av dig, du får jättegärna komma och titta på lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm