Göksholmsbacken 21

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Göksholmsbacken 21, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

Fyra med parkering i fint område - allt ingår
Ljus fyra högst upp i huset med öppen planlösning i Hagsätra. 400 meter till lokalt centrum och lokaltrafik, stor park precis bakom huset med lekplats, grönområde, grillplats, grusfotbollsplan och mini-skatepark. Lugnt område och extremt trevliga grannar.

Lägenheten består av kök och vardagsrum i öppen planlösning och tre sovrum samt balkong. Köket har mikro, diskmaskin och matplats för upp till 6 personer, utöver detta finns även barnstol om så behövs.
Vardagsrummet har en tresitssoffa och två fåtöljer (finns även barnfåtölj att tillgå) samt tv och Tivo-box i tv-möbel med skjutdörr. Dörren till balkongen finns även här. Ett av sovrummen har dubbelsäng, ett har en enkelsäng och plats för uppfällbar tältsäng vilket även finns att tillgå, och det tredje har en barnsäng och en dagbädd/soffa som kan dras ut till dubbelsäng alltså totalt 6 sovplatser plus barnsäng. Det finns två toaletter varav en även har badkar, dusch och tvättmaskin.

El, 100 MB bredband/wifi, tv med Tivo och filmkanalspaket, parkering utanför porten, sophämtning och vatten ingår. Finns återvinningsrum och tvättstuga längre ner i längan.

Lägenheten uthyres 13 juni till 12 augusti - totalt två månader. Finns fler bilder för den nyfikne, bara att maila. Passa på att semestra bekvämt i Stockholm utan att bli ruinerad!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm