Golvläggargränd

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Golvläggargränd, Stockholm
Hyrdes ut: 2018-06-01


Hyra:

6419 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2

Våningsplan:

7


Hyresvärdens beskrivning

Typ av bostad
Det här är en studentbostad. Den kan sökas av dig som studerar eller har antagningsbesked från universitet, högskola eller yrkeshögskola.
Om kontraktet
Studentbostaden är en tillfällig bostad. Hyreskontraktet gäller under tiden du studerar. Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 2018.
Modern kommunikation byggdes in redan från början i denna fastighet, med bredband som tar hand om tv, telefon och internet. Ytterligare dragningar för telefonnät eller kabel-tv finns inte utan all kommunikation sker över bredbandsnätet.
I den aktuella lägenheten gäller fastighetsägarstyrtunderhåll, dvs underhåll ingår i grundhyran och behovsprövas av hyresvärden.
Om hyran
I hyran ingår hushållsel, varmvatten och uppvärmning.
Utöver hyran tillkommer kostnader för bredband.
Hyran för bostäderna i denna fastighet har bestämts i en förhandlingsöverenskommelse. I överenskommelsen har bestämts att hyran fastställs enligt hyreslagens 55 C §. Vid en prövning av hyra som bestämts i en sådan förhandlingsöverenskommelse skall hyran anses som skälig.
Om fastigheten
Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensam tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum bland annat. Tv – telefoni och internettjänster med hög kapacitet levereras via Stockholmshems bredbandsnät.
Förmedlingsinformation
Det finns ingen möjlighet att se denna lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen innan du anmäler intresse.
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Kommunikationer
Närmaste tvärbanestation är Årstadal som ligger cirka 165 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.
Om området
Helt nära ligger Årstaviken. En kajpromenad längst vattnet sträcker sig bort till Årstabroarna och Årstaskogen. Den naturliga mötesplatsen i området är Sjövikstorget med grönska, uteserveringar och solbryggor ut på Årstavikens vatten.

Hyresvärdens krav för bostaden

Student vid högskola, universitet eller yrkeshögskola
Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
För att få hyra en studentlägenhet måste du kunna visa att du studerar vid eller att du har fått ett antagningsbesked till högskola, universitet eller YH-utbildning i Stockholms län. Distansstudier godkänns inte. Hyresvärden förbehåller sig rätten att göra en fri prövning av den sökande. Studentbostaden upplåts som tillfällig genomgångsbostad under förutsättning att du bedriver aktiva högskolestudier om minst 15 högskolepoäng/termin eller YH-studier på minst halvfart.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel