Gösta Ekmansväg 37

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gösta Ekmansväg 37, Stockholm


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

4a med fin utsikt uthyres 1,5 år
Beskrivning:
Ljus och fin lägenhet med strålande utsikt över Mälaren åt ena hållet och grönområden åt andra. Framför huset ligger en fin gård med lekplats och grill och utemöbler. Lägenheten lämpar sig antingen för en barnfamilj eller för några vänner som vill dela boende.

Sovrummen är ungefär lika stora och inget av dem behöver fungera som genomgångsrum. På bilderna är lägenheten fylld av våra saker. Vid uthyrning kommer mycket vara bortplockat men möbler finns kvar. Barnrummen kan givetvis anpassas till hyresgäst som inte har småbarn.

Köket är modernt och har sittplats för upp till 8 pers om man klämmer ihop sig lite. Där finns induktionshäll, ugn och micro samt kyl och frys. Skåpen är gröna och golvet rutigt i grått och vitt. Det är möblerat med ett runt vitt bord samt vita pinnstolar.

Jag har inga bilder på hallen men den är rymlignyligen målad i vitt och vi har lagt in ett trägolv. Där finns en bokhylla förutom hatt och skohyllor.

Badrummet är fullt fungerande om än ganska slitet. Där finns badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

I området finns flera restauranger och fik. Det är bra kommunikationer in till stan och även bra cykelväg till city. Liljeholmsgallerian finns nära och där hittar man allt man behöver i form av apotek, systembolag etc.

Vi kommer att bo på annan ort minst till och med juni 2016.

Närmaste T-banestation: Örnsberg

Krav:
Ej rökare, Deposition 5000 kr. Den vi hyr ut till behöver kunna kommunicera med oss på svenska eller engelska.

Ingår:
Värme, Hushållsel, Kabel TV, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning Ingår i hyran.

Utrustning:
Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Badkar, Dusch, Mikro, Diskmaskin, TV, parabol / kabel TV, DVD, Kök, Balkong.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm