Götgatan 78

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Götgatan 78, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum i 3a på söder uthyres
Hej

Jag och min sambo ska hyra ut ett rum i vår 3a i skrapan 20 juni 20 augusti (är dock lite flexibelt.) Min sambo ska nämligen lämna Stockholm för arbete på annan ort och jag kommer att vara både i Stockholm och åka iväg veckovis. Detta innebär att du som hyr kommer att ha lägenheten för dig själv en del veckor.

Lägenheten är belägen i Skrapan, Götgatan 78, på 17e våningen. Förutom en underbar utsikt är den alltså belägen mitt på söder och nära till allt. Ytan är totalt på 39 kvm, med två sovrum, ett kombinerat vardagsrum/kök och ett stort badrum.

Rummet är ca 9 kvm, möblerat med en säng(105 cm), garderober och en bokhylla. Övrig möblering av lägenheten framgår av bilderna.

Vi ser gärna att du som hyr är en tjej. Vi ser även gärna att du som hyr är vegetarian/vegan.

För oss är det viktigt att du är skötsamma och vårdar vår lägenhet med omsorg. Vi förväntar oss att få tillbaka till lägenheten i samma skick som den var innan du flyttade in och utan anmärkningar från hyresvärden.

Hyran är 5000 kr inkl snabbt internet och el (5000 kr i deposition som fås tillbaka efter hyrestiden).
(Det finns tyvärr ingen tv, men det går fint att ta med en själv. Då finns det endast de fria kanalerna).

Lite om mig:
Jag är en 28 årig tjej och går juristprogrammet på Stockholms universitet. Över sommaren kommer jag att skriva min uppsats på heltid.

Om du känner att du passar in på beskrivningen så maila gärna. Vi kan då bestämma en träffa så vi kan bekanta oss och ordna en visning av lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm