Götgatan

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Götgatan, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Del i lägenhet central på Södermalm
Hejsan

Jag Söker dig som är lugn, skötsam och trevlig som inte haft betalningsanmärkningar och är van å bo med andra, som inneboende för du eget rum, som är stort ca 14 kvm, ljust, mysigt, och möblerat. Lägenheten ligger 3 min promenad ifrån t-bana.

Du ska ha tillgång till resten av lägenheten som renoverades i 2015 dvs. grymt kök, härligt vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck, kaklat badrum och hallan så klart, det finns två tvättstugor i huset så det är ganska lätt o få boka en tid.

Själv är en kille som flyttade hit i 2010 från norge, jag pluggar på KTH och jobba parallellt med det, Då du ska gärna vara oxå student i Stockholm alternativt har ett jobb, Jag fyllde 29 år den 1 juli och ser fram att du ska vara mellan 23-30 år. I min fritid gillar jag att träna, laga mat, spela badminton, volleyboll eller paddla :). De som känner mig ska presenterar mig som en social, hjälpsam, glad och trevlig kille :)

I hyran ingår det elförbrukning, TV, internet, vatten och värme

om personkemi stämmer bra och vi har kommit överens så skrevs det ett boendekontrakt därefter betalar du en mån hyra, plus 5500:- som deposition som du återfår vid utflytt

Tycker du att det kav vara ditt hem då mejla gärna till mig och berätta om dig själv, arbetet, fritid, civilstatus mm, så kanska kan vi ses och diskuterar mer detaljerad :)

Med vänlig hälsning

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm