Götgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Götgatan, Stockholm


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Ljus 1:a på Götgatan uthyres i 6 månader
Jag söker en andrahandshyresgäst som vill hyra min 1:a på Götgatan, Södermalm under 6 månader från den 15 augusti eller senare. Lägenheten är 47 kvm stor och ligger högt upp med utsikt mot både Götgatan och innergård. Läget är attraktivt och centralt, endast ett stenkast från tunnelbanan.

Huset är byggt på 1910-talet och lägenheten har genomgående trägolv, högt i tak och originaldetaljer. Det finns en liten hiss i trapphuset.

Lägenheten är välplanerad och genomgående med ett fantastiskt burspråksfönster som släpper in mycket ljus och ger fin utsikt mot Götgatan. Köket är placerat in mot gården och är utrustat med matbord, stolar, porslin samt en liten diskmaskin. I vardagsrummet finns soffa, säng och två mindre bokhyllor. I hallen som löper mellan kök och vardagsrum finns generöst med förvaring i form av inbyggda garderober och en byrå. Tvättstuga finns i huset.
I den nära omgivningen finns ett stort utbud av restauranger, mataffärer och butiker.

Detta är en utmärkt lägenhet för till exempel en veckopendlare som behöver ett boende under en begränsad period, eller en student som behöver någonstans att bo första tiden under studierna. Den passar bra för både ensamboende och par. 
Hyran är 9000 kr per månad inkl. värme, el och gas. Inflyttning från 15 augusti. 

- 1,5 månadshyra i deposition som återfås vid utflyttning.
- 1 månads ömsesidig uppsägningstid.
- Rökning och husdjur är ej tillåtet. 

Maila en kort presentation av dig själv och referenser (t.ex. tidigare hyresvärd, föräldrar) om lägenheten är av intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm