Grafikvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grafikvägen, Stockholm


Hyra:

2200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Lägenhet vid Globen under Eurovision
Hyr ut min lägenhet under Eurovisionhelgen. Lägenheten är en fullt möblerad 2:a på 5 min gångavstånd till Globen-arenorna - mer bekvämt avstånd till Eurovisionevenemangen än så kan man knappast få.

Jag är flexibel med "incheckning". Två nätter, från fredag eftermiddag till söndag förmiddag kostar 2200 kr, men jag är också beredd att hyra ut den redan från torsdag om intresse skulle finnas (för ytterligare 800 kr). Jag skulle dock föredra om "utcheckning" sker runt kl. 11 på söndagen.

Lägenheten är endast tänkt att fungera som sovplats vid vistelsen. Det finns en 120-säng och en större soffa, varför 1-2 personer är idealt. Rökning, fester och annat otyg är strängt otillåtet. En depositionsavgift på betalas vid ankomst och återfås givet att lägenheten är i oförändrat skick vid utcheckning. Minsta skadegörelse kommer att kosta, kontrakt kommer att skrivas. Kontanter och swish funkar bra.

Om detta låter intressant så mejla mig och berätta kort vem/vilka du/ni är som skulle vilja hyra lägenheten, och hur länge.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm