Gränsholmsbacken 6

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gränsholmsbacken 6, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Stor 2:a i Vårberg med Jacuzzi
Hejsan,
Vi hyr ut våran 2:a i Vårberg på 65 kvm från mitten av juni och 4 månader framöver eventuellt med möjlighet till förlängning. Månadshyran är 8000 kr och i det ingår vatten, el, kabel-TV och bredband. Lägenheten är i grunden omöblerad men vi har möjlighet att tillhandahålla en säng, skåp och matbord med stolar. Lägenheten har mycket goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med tvättmaskin och jacuzzi ingår. Lägenheten har en stor och fin balkong i söderläge.

Lägenheten ligger på 6 minuters promenad till Vårbergs centrum med mataffärer, varifrån du tar dig till Stockholms central på 25 minuter med tunnelbanan. En station bort ligger Skärholmens centrum som erbjuder mycket god shopping. Naturnära område med 10 min gångavstånd ned till Mälaren.

Vi vill hyra ut vår lägenhet till skötsamma personer som är både djur- och rökfria. 2 månaders deposition och 2 månaders ömsesidig uppsägningstid tillämpas. Vi kommer även att göra en kreditupplysning på dig.

Svara gärna med en beskrivning på vem du är och vad du jobbar med. Vi önskar att du har en stadig inkomst som garanti för att hyran ska betalas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm