Gröndalsvägen 37

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gröndalsvägen 37, Stockholm


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Möblerad 1:a på 27 kvm i Gröndal 1/2-1/5
Jag hyr nu ut min 1:a i Gröndal under perioden 1 feb - 1 maj, med möjlighet till förlängning. Lägenheten är belägen mitt i Gröndals centrum vilket innebär att Tvärbanan går precis utanför dörren. I Gröndals centrum finns Coop, konditori, frisör, kemtvätt m.m. Med Tvärbanan tar du dig till Liljeholmen med anslutande röd tunnelbana på 3 minuter, gångavstånd är knappt 10 minuter. Åt andra hållet går Tvärbanan mot Alvik med dess gröna tunnelbanelinje når du på 7 minuter.

Lägenheten är en underbart vacker sekelskiftes-etta med 3 meter i tak, kakelugn, stort fint kök och trägolv i original. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med 105 cm-säng, soffa, soffbord, garderob samt köksbord med tillhörande stolar. I hyran ingår bredband på 250 mbit, hemförsäkring och el. Com-Hems basutbud gällande TV finns även att tillgå, men då får du ta med TV själv.

Jag hyr ut till singel eller par som kan uppvisa god ekonomi utan betalningsanmärkningar och som har ett lugnt och skötsamt leverne. Det är inga problem att bo två personer i lägenheten tack vare det stora köket och den väl avvägda takhöjden, vilket innebär att lägenheten upplevs som betydligt större.

Vid inflyttning erläggs en månadshyra i deposition vilket återfås vid utflyttning utan anmärkning. Skicka ett mail med en kort presentation samt mobilnummer så hör jag av mig.

Hälsningar Stefan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm