Gröndalsvägen 198

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gröndalsvägen 198, Stockholm


Hyra:

20125 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Ekensberg - 3 rok - 12 mån - 20 125 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-07-04 - 2017-06-15

Varmt välkommen till denna sociala och ljusa lägenhet med modern öppen planlösning, stilfulla materialval och stor solig veranda om ca 16 kvm med härlig radhuskänsla!

Lägenheten präglas av en härlig atmosfär och ett mycket gott ljusinsläpp tack vare en modern öppen planlösning i kombination med härliga fönsterpartier mot gården.
Ytdisponeringen av bostaden är mycket effektiv med generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, badrum med dusch och tvättdel, sovrum med plats för dubbelsäng samt en stor veranda om ca 16 kvm i utmärkt solläge.
Stilfullt skick med nyrenoverade ytskikt från 2015 bestående av genomgående eleganta golv, stilrent kök med bardisk, smakfullt badrum (2013) och nya fönster 2015. Stabil Brf!

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls.
Bussen går dygnet runt och tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service.
Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren och åka skridskor på vintern.

En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken och Vintervikens Trädgårdscafé, och runt husknuten går färjan som tar dig till bl.a. Mälarhöjdsbadet, Stadshuset och Drottningholm.

Bostaden hyrs ut delvis möblerad.
Samtliga driftkostnader samt parkeringsplats i varmgarage ingår i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm