Grundtvigsgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grundtvigsgatan, Stockholm
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

4743 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

41 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Om bostaden
Fastigheten är byggd 1951.
Fastigheten är ombyggd 2011.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Angiven hyra avser 2018 års hyresnivå.
Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Blackeberg som ligger cirka 430 meter från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Hyresvärden godkänner maximalt två vuxna alternativt en vuxen och ett barn i denna bostad.
Max antal hushållsmedlemmar: 2
Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas.
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Hyresvärden kommer att kräva anställningsintyg med inkomstuppgifter och de tre senaste lönespecifikationerna. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
Hyresvärden kommer att inhämta boendereferenser
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Hyresvärden kräver att huvudsökande, medsökande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.
Huvudsökande ska uppfylla inkomstkravet själv eftersom hyresvärden endast tecknar avtal med huvudsökande. Undantag kan göras för sammanboende par som varit folkbokförda på samma adress minst 6 månader eller stått som sökande tillsammans i minst 6 månader, förutsatt att huvudsökanden innehar minst 50% av inkomstkravet.
Hyresvärden kommer att kräva ett familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten. Tänk på att ett familjebevis enbart kan postas till din folkbokföringsadress och att detta tar ca 2 arbetsdagar.
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2018 är beloppet 6700 kronor för en ensamstående vuxen. Hyresvärden utgår ifrån konsumentverkets schablon för rimliga levnadskostnader, läs mer i bifogad länk

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel