Gruvbacken 4

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gruvbacken 4, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Lugn 30-tals lägehet på södermalm med utsikt
30-tals lägenhet som är delvis nyrenoverad med bra planlösning, delvis möblerad och med fantastisk utsikt över Djurgården och Åsöberget. Från hallen når du det ljusa köket med induktionshäll, träbänksiva och moderna vitvaror och plats för matbord. I hallen finns det gott om utrymme med förvaring.

Från hallen når du det ljusa vardagsrummet som ansluter till en mysig sovalkov. Två tvättstugor finns i huset med två maskiner i varje samt torktumlare och torkskåp.

Lägenheten ligger vid en återvändsgränd vilket gör att det är tyst och lugnt samtidigt som det är centralt med endast 10 minuter promenad till härliga Nytorget med butiker, restauranger och caféer. På ett stenkast har du även grönområden (Åsöberget och Vitabergen). Med buss når du city samt slussen på några minuter.
Jag söker en ordningsam person eller ett par med god ekonomi och fast anställning. Husdjur och rökning är ej tillåtet. Lägenheten kommer vara delvis möblerad och hyrs ut tillsvidare från och med 8 december.

Adress: Gruvbacken 4
Boarea: 45kvm (1,5 rum och kök)
Hyra: 12,500kr/månad (Deposition utgår vid första betalningstillfället och återfås vid utflyttning under förutsättning att lägenheten är i oförändrat skick)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm