Gullmarsvägen

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gullmarsvägen, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Mysig 4:a uthyres 3 månader från 8 jan
Vi önskar hyra ut vår fina 4:a som ligger i ett lugnt område nära Årstaskogen och Årstaviken. Lägenheten ligger på andra våningen och balkong och vardagsrum vetter mot en liten skog. Du finner en mataffär inom 5 minuters gångavstånd. Hoppar du på buss nr 160 är på Gullmarsplan inom 3 minuter. Väl på Gullmarsplan tar du dig lätt vidare till Södermalm på 2 minuter och inom 9 minuter så är du på centralen.

Lägenheten är i ett mycket gott skick och är 84 kvm stor. Två av sovrummen är möblerad med säng, varav en dubbelsäng på 180 cm och den andra på 140 cm, samt har inbyggda garderober. Det tredje sovrummet är inrett som kontor. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, spis/ugn och diskmaskin. Det finns ett badrum med badkar, handfat och tvättmaskin samt en mindre toalett med handfat. Ett torkskåp finns inbyggt i den mindre hallen utanför badrum och toalett. Vardagsrummet har ljus från två olika håll och utgång till balkong samt en öppen spis. Även tv finns i vardagsrummet tillsammans med soffa, bord och fåtölj. I alla rum utom hall ligger parkettgolv, hallen å sin sida har vackert stengolv.

Vi vill att du/ni som hyr är skötsamma och har referenser från tidigare hyresvärd men inte att ni inte har husdjur eller barn. I hyran ingår El/internet/värme/vatten/Tv.

Är du intresserad att hyra vår lägenhet är du välkommen att skriva till oss och berätta om dig själv.

/Lina och Per

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm