Gullmarsvägen 84

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gullmarsvägen 84, Stockholm


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Ljus 2:a vid Årstaskogen, nära Gullmarsplan
Vi kommer att vara utomlands under sommarmånaderna och letar därför efter en person eller ett par som kan ta hand om våra fina lägenhet när vi är borta.

Det är en hörnlägenhet med stora fönster och mycket ljusinsläpp från två håll. Vi har också en fin balkong där man kan njuta av solen från morgon till eftermiddag. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som är inrett med ett stort matbord, soffa, bord och sittmöbler. Sovrummet är separat med en hästens säng och ett piano. Huset är byggt 2009 så allt är nytt (inte inredningen!) och i bra skick. Vi har en del växter som det är viktigt att den som bor här tycker om att ta hand om. Precis runt knuten ligger Årstaskogens naturreservat med kolonilotterna som syns från Södermalm. Därifrån kan man på ungefär 10-15 min promenera till Skanstull längst Årstaviken. Gullmarsplan är ca 7-8 min till fots längs Gullmarsvägen alternativ en station med buss.

Vi söker någon som är öppen, avslappnad och har bra energi. Det viktiga för oss är vi kan känna ett ömsesidigt förtroende och att den som bor här känner sig hemma och vill ta hand om lägenheten. Eftersom det bara rör sig om en sommar så kommer våra saker att vara kvar i lägenheten, men vi gör förstås plats i garderoberna för kläder.

Skriv till oss och berätta om dig/ er själva och varför ni skulle vilja bo här så hör vi av oss till de som vi tror passar.

Inflyttningsdatum är ännu inte helt bestämt men blir sannolikt mot slutet av maj/ början av juni (ev. redan 23 maj) och hyresperioden antagligen till slutet av augusti.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm