Gullmarsvägen 64

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gullmarsvägen 64, Stockholm


Hyra:

18975 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Årsta - 2 rok - 12 mån - 18 975 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-09-12 - 2017-09-01

Toppenfräsch och social 2a 64 m2 med 2 balkonger, citynära, sjöglimt och utsikt över södermalm uthyres under längre period!

Ljus och välplanerad genomgående lägenhet med perfekt läge nära kommunikationer, Gullmarsplan, Årstaskogen och Årstavikens vatten!

Lägenheten är genomgående, bra planerad med öppen planlösning och 2 balkonger i syd/sydost och nord/nordväst vilket ger morgon, dags och kvällssol, golvvärme, jacuzzi, takdusch och walk in closet.
Fräscha ytskikt och bra belysning.
Allt är nytt och fräscht, detta inkluderar även möblering där inget är äldre än 12 månader.

Bostaden är överlag väldigt social och trivsam, passar perfekt för tillställningar i goda vänners lag.

Hall
Stor hall med klinkergolv och golvvärme, stora garderober med smart inredning och skjutdörrar. Ingång till Walk in closet om ca 5 m2 med bra inredning.

Kök
Öppet planlösning mot vardagsrum. Köket är från Marbodal, lättarbetat, integrerade vitvaror (kyl, frys ugn, micro och diskmaskin) samt induktionshäll. Gott om förvaring. Lättskött klinkergolv med golvvärme.

Vardagsrum
Stort lättmöblerat vardagsrum med plats för många gäster, skönt tv-häng samt arbetshörna. Utsikt över Södermalm och Årsta-viken, stor balkong med utemöbler och möjlighet att tex grilla. El--markis förlänger utesäsongen och spar muskler.

Sovrum
Stort sovrum med rejäl garderob med gott om förvaring. Taksänkt med integrerad reglerbar ljusslinga i taket. Fräsch heltäckningsmatta vilket både ljuddämpar och ger en skön känsla på morgonen. Utgång till balkong två, även denna med el- markis.

Badrum
Superfräscht badrum med bra materialval, helkaklat/klinkrat, integrerad ljudanläggning, golvvärme, jacuzzi med dusch och plats för två samt separat takdusch.
All inredning inklusive WC är vägghängd vilket underlättar rengöring.

I hyran ingår el, värme, vatten, internet och tv.
Du, eller ni för förmodligen är ni ett par, som hyr är enkla att ha att göra med för det är jag. Har inga husdjur och är just max 2 personer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm