Gullmarsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gullmarsvägen, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Fräsch 2a på Gullmarsplan uthyres tillsvidare
Fin, fräsch 2:a på Gullmarsvägen, 2 minuters gångväg från Gullmarsplans T-bana, uthyres från början av december tillvidare, gärna minst 1 år.

Lägenheten har sovrum med plats för dubbelsäng med stora garderober för bra förvaring. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och ett större matbord. Lägenheten har balkong och diskmaskin. Fräsch tvättstuga i källaren. I köket finns ett mindre matbord med plats för två personer. Lägenheten ligger längst ner i huset men har treglasfönster och är väldigt tyst.

Lägenheten hyrs ut delvis möblerad från första veckan i december och tillsvidare. Tre månaders uppsägningstid, två månaders hyresdeposition. Hyran är 14 000 i månaden och då ingår el så länge elkostnaden inte överstiger 250kr/månad (normal förbrukning).
Inga husdjur eller rökare tillåtna. Bredband finns inte men kan tecknas av hyresgästen om så önskas.

Jag letar efter en lugn person över 25 år/ett lugnt par utan barn med stabil ekonomi att hyra ut till en längre tid, gärna minst ett år. Jag kommer att kolla upp referenser.

Maila mig om du har fler frågor och är intresserad. Jag kommer att svara de personer som jag tycker verkar lämpliga asap.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm