Hagagatan 1

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagagatan 1, Stockholm


Hyra:

21850 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

2:a Odenplan
Uthyrningsperiod: 2016-03-01 - tillsvidare

Hall
Välkomnande hall med ingång från loftgång som med fördel kan disponeras som uteplats. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter och ger access till kök sovrum och vardagsrum. Klinkergolv samt målade väggar.
Kök
Intill allrummet finns detta rymliga kök med gott om förvaring i många skåp och lådor. Vitt kakel över disk och arbetsbänkar. Köket är utrusta med elspis med spisfläkt, kyl/frys och ett städskåp.

Allrum
Intill köket ligger detta rymliga allrum med stora sällskapsytor, rikligt med ljusinsläpp från det väl tilltagna fönstret och flexibla möbleringsmöjligheter är vardagsrummet en sällskapsvänlig och avkopplande plats. Rummet kan med fördel möbleras med både en matplats för det större middagssällskapet samt en sällskapsdel med soffgrupper. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv.

Sovrum
Rofyllt sovrum med fönster mot innergården. Rummet har plats för en dubbelsäng och mindre möblering. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Duschrum Rymligt helkaklat duschrum i smakfullt ljusa färger. Här finns duschkabin, WC, handfat, handdukstork och tvättmaskin.

Sammantaget är detta en mycket trevlig och ljus lägenhet i populära kvarter på Odenplan med bästa tänkbara utbud av affärer, kommunikationer och restauranger precis utanför porten

Lägenheten kan hyras möblerad eller omöblerad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm