Hägerstensvägen 152

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hägerstensvägen 152, Stockholm


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

2a på 55m2 Aspudden uth 1 år minst från 1 Aug
Hejsan!
Jag tänkte hyra ut min lägenhet som ligger mitt på Hägerstensvägen i Aspudden till något trevligt par eller person i minst 1 år. Den ligger 4 min gångväg till tunnelbanan i Aspudden respektive 5 min till Örnsberg. Du går ner till promenadstråken vid vinterviken på 10 min. Vid intresse lämnar jag min mountainbike fri att använda för kommande gäst.

Lägenheten hyrs ut helmöblerad med allt du behöver.

Trevlig hall med riktigt bra förvaringsutrymmen som städskåp och garderober. Ytterligare förvaringsskåp vid entrén.

Sovrum i delen mot innergården med en 1,60 Jensen-säng och stor garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum med en fin världskarta som fondvägg. 55" LCD tv på väggen med Apple TV och skrivare för den som behöver. 100MBIT bredband. Utgång till balkong. 3m Divansoffa med plats för minst 5-6 personer.

Balkong i nåt läge mellan öst och syd med morgonsol där det står två stolar med bord.

Fullutrustat kök med stort fönster mot grön innergård. Diskmaskin och allt porslin, matlagningsutrustning och tillbehör. Kaffebryggare och mixer saknas dock för den som använder det. Matplats för 2.
Spis med 2 av 4 boost-plattor för snabbare uppkokning av vatten.

Helkaklat badrum med dusch och stort fönster för vädring.

Lägenheten ligger på en halvtrappa, alltså våning 0,5, ej helt markplan i ett hus med 4 våningar. Ej hiss. Tvättstuga i samma hus bara en trappa ned med vanligt bokningssystem.

Pris: 13.500 kr/mån med en månadshyra i deposition. Hyran betalas senast den 29 varje månad och för kommande månad. Hyran för augusti skall alltså betalas den 29 juli. Hyrs ut från den 1 Augusti 2016 - 31 juli 2017 med anledning av utlandsresa/studier. Med möjlighet till förlängning av kontraktet till 1,5 alternativt 2 år totalt. Besked om detta ges senast efter 9 månader och det kommer vara lite avgörande av hur jag trivs och livsplaner. 2 mån uppsägningstid för båda parter i avtalet.

Vid intresse släng iväg ett kort mail och berätta kort om dig/er och vad ni gör :)
Tillsvidareanställning med relavant månadsinkomst mot hyran. Inga betalningsmärkningar med en kreditkontroll som bevis är ett krav som jag ställer. Jag är inte intresserad av att komma i kontakt med organisationer eller företag som vill använda lägenheten till flera personer.

På återseende.
Oskar

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm