Hammarbyhöjden

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hammarbyhöjden, Stockholm

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

15 kvm i Hammarbyhöjden. Egen ingång + badrum
BESKRIVNING
Uthyrningsdel med egen ingång. Helt privat - som en egen lägenhet.

Storlek: Ca. 15 kvm. Mindre hall. Eget badrum med WC, dusch och handfat. Inget kök, men kokplatta finns (se bild) och tidigare hyresgäst har dessutom haft en mikrovågsugn (eftersom det inte finns köksfläkt, eller ventilation anpassad för kök, kan man inte steka mat eller använda en vanlig ugn). Kombinerad kyl och frys finns. En mindre fristående garderob. I övrigt omöblerad. Möbleringen på bilderna är från en tidigare hyresgäst.

Läge: Centralt i Hammarbyhöjden. 300 meter från T-bana. Snabb resväg till city (man cyklar på 5 minuter till Södermalm).

Hammarbyhöjden är ett lugnt och tryggt område. 300 meter från bostaden finns ett litet centrum med Konsum, apotek, blomaffär, optiker, pizzeria, grillkiosk, thairestaurang, 7-Eleven, gym (Fitness24Seven) m.m. På promenadavstånd finns även Globen med shopping m.m. Nära till Nackareservatet med elljusspår, golvbana, bad m.m.

Närmaste station: Hammarbyhöjden

INGÅR
Hushållsel, Kabel-TV, Trådlöst bredband. Ordentlig tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp finns i markplan, likaså cykelrum och soprum.

KRAV
Ej husdjur. Ej rökare. Deposition 5 000 SEK (återfås vid utflytt).

HYRESTID
Bostaden hyrs ut tillsvidare (den nuvarande hyresgästen har bott i drygt tre år). Ömsesidig uppsägningstid på en (1) månad.

ÖVRIGT
Eftersom uthyrningsdelen kommer att stå tom inom kort, prioriterar vi någon hyresgäst som kan tänkas att hyra från och med den 7 mars.

Egen hemförsäkring måste tecknas. Skriftligt kontrakt ingås. Bostaden är endast avsedd för en (1) permanentboende.

Svara gärna med lite kort information om vem du är och vad du sysslar med. (Det är inte först till kvarn som gäller, så du behöver inte jäkta).

Välkommen att höra av dig! Vänligen ha tålamod om svaret dröjer något från oss. Vi skickar inte bekräftelse på inkomna mejl, men alla som hör av sig kommer att få svar så snart som möjligt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm