Handelsvägen 16

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Handelsvägen 16, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Fin 3:a i charmiga Gamla Enskede
Charmig 3:a i Gamla Enskede uthyres från 1 december 2015 t.om. 28 januari 2016.

Välkommen till detta fantastiskt trevliga lägenhet (bostadsrätt) med ett utmärkt läge i attraktiva Gamla Enskede.

Lägenheten har en hall med klädhängare, skohylla och garderober. Fräscht badrum med dusch. Köket är luftigt och välutrustat inklusive diskmaskin. Kökets stora fönster ger mycket ljus och vetter mot egen bakgård och villatomter. Delvis öppen planlösning från köket mot vardagrum och här finner ni matplats, soffa, Smart-Tv och Bluetooth-högtalare. Vidare hittar ni ett sovrum med en 180 cm säng och garderober samt ett barnrum med 2 stycken 80 cm växa-sängar, garderob och ett loft med myshörna och Smart-TV.

Gångavstånd till T-bana Sandsborg, Gamla Enskede Matbod, Gamla Enskede Bageri, mataffär, lekplatser och endast 5 minuter ifrån Södermalm.

Föreningen disponerar grill, en stor uteplats, tvättmaskin och torktumlare/ torkskåp. Gratis parkering i hela Gamla Enskede.

Uthyres fullt möblerad. I hyran ingår: el och värme samt TV och WiFi.

Området är lugnt och det bor många barnfamiljer i kvarteret. Denna bostadsrätt passar perfekt för den mindre familjen eller par som vill bo i bostadsrätt men ändå ha närhet till Stockholms innerstad och allt vad den har att erbjuda. Söker lugna skötsamma personer med referenser. En månadshyrors deposition lämnas i samband med kontraktsskrivningen.

Maila gärna till mig och berätta om dig själv så visar jag gärna upp lägenheten innan ett kontrakt skrivs!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm