Hanna Paulis Gata 15

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hanna Paulis Gata 15, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Fin tvåa i Fruängen med balkong
Vi ska ut och resa och hyr därför ut vår mysiga och välplanerade 2:a i Fruängen. Lägenheten ligger på andra våningen och är 58 kvadrat med stor balkong. Lägenheten ligger i ett låghus med ett fåtal lägenheter. Det är tyst både inne i lägenheten och på innergården som den vätter mot.

Trots att det är lugnt och stilla så är lägenheten belägen endast 2 minuter från tunnelbanan. Med tunnelbanan tar du dig till T-Centralen på 20 minuter.

Välsorterade Coop och Hemköp ligger en minut bort, likaså två apotek, gym, Systembolaget, m.m. Även trevliga restauranger finns på gångavstånd: Långbro värdshus, Erssons fisk, 66 kvadrat sushi, Mr Texas, Hamburgerprinsen, och fler.

I lägenheten finns tvättmaskin (finns även tvättstuga i huset), smart tv, stor balkong, en ny 180-säng, ny soffa, etc. Det är mysigt och trivsamt inrett.
Vi har även bra köksprylar som ni får låna (brödmaskin, smoothie blenders, sous vide, etc).

Hyran för HELA perioden är 13000:- och då ingår el, värme och bredband (dvs. inga extra kostnader tillkommer hyresgästen). Depositionen är på 4000 och betalas tillbaka när uthyrningsperioden är över. Vi ser gärna att våra hyresgäster har goda referenser, inga pälsdjur och har fast inkomst/CSN.

Lägenheten uthyres från 20 juni till 5 augusti.

Maila gärna och berätta om dig/er och kontaktuppgifter.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm