Hanstavägen 51

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hanstavägen 51, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

24 m2


Beskrivning

Sommaruthyrning av lägenhet
Hej!

Är du i behov av en mindre lägenhet i Stockholm över sommaren? Då kanske min lägenhet är något för dig. Jag är student och ska hålla till på annan ort under perioden 5 Juni till 20 Augusti. Tänkte därmed hyra ut bostaden under den tiden.

Lägenheten är en etta på 24 kvadratmeter till boytan och är belägen på Hanstavägen 51 - ovanpå Kista Galleria! Här finns möjlighet till bra shopping, matbutiker, gym, bio och mycket mer. Kommunalt tar det 17 minuter att ta sig med tunnelbanan (som finns precis utanför) in till T-Centralen och under timmen att åka till, exempelvis, Uppsala.

Kort beskrivning av lägenheten: ljus och fräsch (vita väggar), nyrenoverat badrum med dusch och toalett, kokvrå med två plattor och mindre diskbänk.

UTHYRES MÖBLERAD - det vill säga med enkel säng, byrå, garderober, mindre matbord, två stolar, TV-bänk. ÄVEN DETTA INGÅR i hyran: el, vatten, värme, micro, kyl & frys, kaffebryggare, kastruller och stekpannor, porslin, glas, bestick, TV, bredband, router, dammsugare och mer därtill. Det mesta man kan tänkas behöva helt enkelt - jag har säkert missat något.

Då jag studerar vid polisutbildningen kommer jag att vara mycket noggrann vid mitt val av hyresgäst, allt för att slippa strul och incidenter. Med det sagt vill jag inte skrämma någon, utan snarare påpeka att du inte har med något kriminellt att göra...

Två andra krav som jag ställer dig som vill hyra:
Du röker inte inomhus. Du har inte med dig några husdjur.

Uthyrningsperioden är inte skriven i sten, det vill säga att vi skulle kunna komma fram till andra datum än de angivna - dock EJ tidigare än 5 Juni.

Om detta känns rimligt är du varmt välkommen att höra av dig! :)

OBS! Ange detta vid kontakt:

Fullständigt namn, ålder, nuvarande bostadsadress, anledning till varför du vill hyra samt en kortare beskrivning av dig själv! Har du någon fråga, passa på att ställa den samtidigt.

Får jag ett bra och seriöst intryck av dig så hör jag av mig för vidare kontakt och visning av lägenheten.

Med vänliga hälsningar, Björn

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm