Hanstavägen 21

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hanstavägen 21, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2


Beskrivning

Etta i Kista uthyres 1 år
Hyr ut min etta i Kista i minst 1år med möjlighet till
förlängning. Hyran är 7000kr och inflytt omgående.

En månadshyra i deposition vid kontraktstart. Hyr ut den till en skötsam person som är rökfri. Fast inomst, inga betalningsanmärkningar och man ska vara lugn och ren.

Lägenheten är utrustad med helkaklad badrum, kök, mikro, kylskåp och frys. I hyran ingår el, bredband och kabel-TV.

Vid intresse mejla mig snarast & berätta om dig själv.
/ Helen

Kommunikationer:
Tunnelbanans blå linje mellan mellan T-centralen och Kista tar ca 18 min. Från Kista Centrum finns bussförbindelser till stora delar av norra och västra Stockholm. Kista har nära anslutningar till både E4 och E18.

Närområdet:
Kista Science City har ett stort utbud av sport- och rekreationsmöjligheter. I Kistas omedelbara närhet ligger Järvafältet, ett av länets största naturreservat. I närliggande Husby öppnades ett badhus år 2000. I området finns det både en ungdomsgård och föreningsdriven fritidsgård.

Affärer och Restauranger Kista Galleria är ett av Sveriges största köpcentrum med över 180 olika affärer, restauranger och krogar. Här finns Skandinaviens största modeboulevard, ett restaurangbord där man kan beställa mat från 20 restauranger, hotell samt Stockholms näst största biograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med postkontor, banker, sjukvård och diverse kommunala serviceinrättningar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm