Hantverkargatan 7

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hantverkargatan 7, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Fantastisk lägenhet för pendlare
Då jag numera bor utomlands, och allt mer sällan behöver tillgång till min fina lägenhet i Stockholm, har jag tänkt försöka hitta någon som är intresserad av att hyra den under lång tid, men som inte alltid är där, och som kan tänka sig att låta mig (och ev andra som jag bestämmer) ha tillgång till lägenheten i de perioder de inte själva behöver vara där.

Lägenheten är 42kvm och ligger vid Kungsholms Kyrka, på en fantastisk plats på Kungsholmen, ett stenkast från Kungsholms Strand och Stadshuset, och på några minuters gångavstånd till Centralen.

Föreningen är superbra, har modern tvättstuga (på samma plan som lägenheten) och ett gym i källaren. Lägenheten vätter ut mot en fin innergård. Den är helt tyst, trots det extremt centrala läget. Gatuparkering har aldrig varit något problem att få precis vid huset.

Ideellt sett letar jag efter någon som är där 2-3 veckor/månad, men jag kommer överväga alla alternativ, inklusive heltidsboende, men då med annan månadshyra.

Den som hyr kommer ha företräde att komma även i perioder som inte ingår i avtalet, men måste då meddela detta i rimlig tid innan.

Lägenheten kan även ses på AirBnB, här: https://www.airbnb.co.uk/rooms/32984

Priset diskuteras beroende av villkor/behov

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm