Hantverkargatan 7

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hantverkargatan 7, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

1,5:a ett stenkast från Stadshuset
Hej,
Hyr ut en möblerad lägenhet från och med 15e september och sex månader framåt. Det är en fin och välskött lägenhet på 54 kvadratmeter belägen längst ner på Hantverkargatan på östra Kungsholmen. Den ligger mitemot Kungsholms Kyrka, Stadshuset finns 300 meter nerför gatan och Norr Mälarstrand ligger 200 meter bort. Innerstadsbussar (3, 50) är rätt utanför porten och T-Bana (Rådhuset, blå linje) är 100 meter bort. Det tar cirka sju minuter till Centralstationen/Cityterminalen och Kungsholmstorg fem minuter. Goda parkeringsmöjligheter finns på Hantverkargatan och kvarteren runtomkring.

Lägenheten ligger på entreplan med fönster som vätter i österläge mot väldigt lugna Skillinggränd. Man hör ej trafiken på Hantverkargatan. Den har en öppen planlösning med stort vardagsrum och sovalkov, med en innervägg mot det rymliga köket som också har diskmaskin, ugn, kyl/frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare mm. Helkaklat badrum med badkar, värmeslingor i golvet och tvättmaskin finns. Nyslipade och lackade parkettgolv 2015. Tätade fönster 2016. Tvättstuga med torktumlare, torkskåp och mangel finns på samma plan, och en lugn liten innegård finns en halv trappa ner. Den välskötta fastigheten är från 1928 och har lugna, överlag äldre grannar. Inga planerade renoveringar i fastigheten.

Möbler som ingår är dubbelsäng (160 cm) med sänggavel, matbord med fyra stolar, arbetsplats, bokhyllor, soffa och soffbord, en stor och rymlig PAX-garderob samt ytterligare tre garderober. Andra mindre möbler (nattduksbord mm) kan ingå efter önskemål.

I hyran så ingår el, vatten, värme och trådlöst bredband, TV (42 tum) och basutbudet av kanaler. Tillgång till källarförråd ingår ej. Egen hemförsäkring krävs.

Lägenheten uthyres till dig/er som är rökfri och djurfri, och kan uppvisa god referens från minst en tidigare hyresvärd. Företräde kommer ges till intresserade som är över 30 och har varit på arbetsmarknaden några år, alternativt företag i behov av en lägenhet åt sin(a) anställd(a). Ett kort möte på plats med den intesserade är ett krav. En månadshyra i depositionsavgift uttas samt månadsvis förskottsbetalning av hyran. Lägenheten uthyres med 2 månaders ömsesidig uppsägningstid och hyresperioden är 6 månader.

Om du/ni är intresserade maila och presentera dig och/eller företaget så ringer jag upp dig/er om jag tror att dina/era och mina önskemål matchar. Kreditupplysning kommer att tas innan avtal skrivs. Avtal och kvitto på depositionen kommer att skrivas för båda parters trygghet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm