Hårdvallsgatan 4

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hårdvallsgatan 4, Stockholm


Hyra:

20700 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Norra Djurgårdsstaden 3rok 3mån 20 700kr/mån
Lägenheten är välplanerad och materialvalen är omsorgsfullt utvalda. På golven löper en ekparkett i samtliga rum förutom i badrummet och hall som består av stilrent klinkergolv. Vita kulörer på väggar som sprider ett mysigt ljus i bostaden. Vardagsrummet som är stort och luftigt är det perfekta rummet för familjen att umgås i. Även köket som är fullt utrustad med dess yta för matplats vid fönstret blir lägenhetens sociala mittpunkt medan de stora sovrummen ligger avskilda och ostörda. Sängar och förvaringsutrymmen finns i båda sovrummen. Balkongen nås via vardagsrum och solen lyser in från förmiddag till kväll. Badrummet är stiligt inrett med påkostade material. Klinkergolv med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, vit kommod med ett spegelskåp ovan, wc, badkar samt handukstork.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Hemköp samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig till T-centralen på 8 minuter. Buss 73 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet.

I hyran ingår El, Värme, Bredband och Kabel TV.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm