Hårdvallsgatan 28

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hårdvallsgatan 28, Stockholm
Hyrdes ut: 2017-03-16


Hyra:

13389 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

71 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

I Norra Djurgårdsstaden (Hjorthagen) bygger Svenska Bostäder 158 lägenheter i kvarteret Björnlandet.
TYP AV BOSTAD
Det här är en nybyggd lägenhet. Det innebär att ingen har bott i den tidigare. Bostaden förmedlas utifrån ritning och du kan titta på planritning här i annonsen.
OM LÄGENHETERNA
Lägenheterna i etapp 1 är mellan 1 och 4 rum och kök och storleken varierar mellan 41 och 119 kvm. Lägenheterna är välplanerade och extrautrustade med micro, tvättmaskin och torktumlare. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats. Värme och vatten ingår i hyran.
Mer information finner du i bifogat material här i annonsen.
OM FASTIGHETEN
Kvarteret består av ett sju våningar högt bågformat lamellhus samt tre punkthus som är nio våningar höga. Alla husen har den översta våningen indragen. Lägenheterna har adress Hårdvallsgatan 26-34.
En gemensam tvättstuga med grovtvättmaskin finns i lamellhuset. Barnvagnsrum finns i trapphuset i respektive byggnad. Cykelrum finns både på bottenvåning och i källaren. I kvarteret byggs även en förskola. Det finns ett förråd per lägenhet i de olika byggnaderna.
INFLYTTNING
Inflyttning sker preliminärt 16 mars 2017.
PARKERING
I husen finns ett uppvärmt parkeringsgarage med 94 platser varav 10 förbereds för elladdning.
OM OMRÅDET
Norra Djurgårdsstaden är ett av Stockholms miljöprofilerade områden och beräknas vara färdigt omkring 2025. Norra Djurgårdsstaden sträcker sig från Hjorthagen i norr, över hamnområdet, till Loudden i söder. Det finns flera busshållplatser i närheten och närmaste tunnelbanestation ligger ca 600 m bort

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm