Härjedalsgatan 114

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Härjedalsgatan 114, Stockholm


Hyra:

10977 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

96 m2


Beskrivning

Vällingby - 4 rok - 12 mån - 10 977 kr
En etagelägenhet med ingång från våning 2, 5 min från Vällingby city, nära till t-bana, bussar och 15min från pendeln i Spånga.

Lägenheten byggdes i det första så kallade ABC-områden, Arbete Bostad Centrum, i Sverige och har fått internationell status. Arkitekten har designat lägenheten med öppna ytor och mycket ljusinsyn. I vardagsrummet och köket finns stora fönster vilket gör att lägenheten är mycket ljus och känns ännu större. Utmed hela vardagsrummet med kvällssol ligger en stor balkong. Lägenheten har stavparkett i alla rum samt bad har hemkallat.

Området är byggt så inga av de större gångvägarna korsar några bilvägar och parklekar finns det gott om i närområdet vilket gör lägenheten perfekt för en familj med yngre barn. I fastigheten finns flera barnfamiljen så lekkamrater finns nära. Det är gångväg till flertalet förskolor och skolor samt utomhusbadet Nälstabadet.

Lägenheten ägs av en bostadsrätt som äger fastigheten. Det är en generös förening som inte glömmer sina hyresgäster. Ekonomin är bra vilket gör att fastigheten följer en underhållsplan och strävar efter bra och i långsiktiga ekonomiska lösningar. En stor och fräsch tvättstugan ligger i en fastighet bredvid där det även finns en föreningslokal till utlånes. Garaget ligger på baksidan och är en del av huskroppen vilket gör att den håller konstant 16 grader året runt. Källarförråd och vagn- och cykelrum finns i källaren med bra låssystem och säkerhet.

Föreningen köpte fastigheten av Svenska Bostäder och håller underhållsplanen satt av dem. 2014 totalrenoverades lägenhetens ytskikt och köket fick luckorna målade.

Lägenheten är delvis möblerad med en lös skiljevägg i vardagsrummet. Detta gör att man kan har en kontorsdel på ena sidan och media delen integrerad i väggen på andra sidan. Den röda soffan på bilderna av vardagsrummet lämnas också kvar. I det stora sovrummet på botten våningen lämnas sängen samt i det större sovrummet på övervåningen. Vägghyllorna i det större sovrummet på övervåningen samt i bad och på toaletten lämnas kvar. I köket lämnas hyllsystemet, stolarna och bordet kvar. Både disk och tvättmaskin kommer finnas kvar i lägenheten. Alla dessa saker kan uthyraren förvara på annat ställe utöver lägenheten om så önskas.

El ingår inte men internet abonnemang på fiber 100/10 mbit/s kan övertas till den nya hyresgästen. Tv abonnemang finns ej för tillfället.

Det finns i lägenheten redan 2 katter, som följer med sin familj, så djur i lägenheten är varmt välkomna.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm