Harpsundsvägen 59

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Harpsundsvägen 59, Stockholm


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Ljus och fint möblerad etta
Hej!

Jag vill hyra ut min etta i Högdalen centrum i två månader med start den 25 maj t.o.m 31 juli pga bortrest till utlandet. Inflyttningstiden kan diskuteras. Lägenheten är i gott skick. Ingen balkong. Vi kommer att skriva ett kontrakt helt efter konstens alla regler.

I hyran ingår "förbrukningsattiraljer" såsom el, försäkring av lösöre och bredband på 250 GB men radiotjänsten ingår inte. Lägenheten uthyrs nyrenoverad och ny möblerad utan Tv. så du får dock inte borra i väggar och liknande. Du ska vara icke-rökare, och får inte ha husdjur i lägenheten.

Jag kommer vilja ha en summa i deposition för 8000kr eventuellt överdrivet slitage av lägenheten.

Jag har själv varit inne i andrahandsboende-svängen och vet att det man egentligen önskar är en egen lägenhet och att andrahandsboendet är just ett akut och ofta kortsiktigt boendealternativ. Men jag skulle uppskatta om det som passar dig bäst i din livssituation är att bo minst två månader i lägenheten.

Jag är en man på 27 år som bott i lägenheten i drygt ett år. Jag föredrar att det är en person med ordnad ekonomi som söker. Jag vill tyvärr inte hyra ut till två vänner.

Jag kommer kräva referenser av dig och du är självklart välkomna att begära detsamma av mig, liksom övriga intyg.

För dig som är ute efter ett tryggt andrahandsboende är det bara att maila mig information om dig och beskriv dig lite kort så hör jag av mig. Fråga gärna om duundrar något.

Vänliga hälsningar Ghassan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm