Harpsundsvägen 76

Stockholm
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Harpsundsvägen 76, Stockholm


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Par sökes till delad etagevåning med ateljé
Hej!
Vi heter Amanda, Amanda och Karl, och vi har en stor etagevåning (140 m2) som vi önskar dela med två till härliga personer!

Lägenheten har 2 balkonger, två badrum, två vardagsrum (varav det ena även är en stor konstnärsateljé).
Renoverad (lyxfeeling eftersom både kök och badrum är marmorerade) funkislägenhet på 10/11 våningen (maxad utsikt) i Högdalen (15 min till Slussen, t-bana och busscentral med många förbindelser utanför dörren samt schysst centrum med allt från Systembolaget till bibliotek, mat- och klädaffärer, dessutom endast ett stenkast från naturområden).
Lägenheten är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, även diskmaskin, samt golvvärme och stooooort badkar i det större av badrummen.

Vi bor fem st (och en katt; väldigt sympatisk och van vid människor) här, varav två (ett par) ska flytta 1/8.
Söker alltså efter ett nytt par att bo ihop med.

Utöver alla ytor står självklart ett privat sovrum (ca 15 m2) till
förfogande, samt ett eget badrum. Båda förlagda på högsta våningen, intill ateljén med ca 7 meter i tak- och fönsterhöjd.

Vi som bor här heter Amanda, som är 27 år och arbetar som frilansande inom olika kulturområden, Karl är en 24 år fd bartender som nu sadlat om till barista, och hans tjej Amanda U, 28 år och jobbar på fabrique stenugnsbageri. Vi har alla ett stort konst och musikintresse!

Vi utnyttjar ateljén för såväl skrivande och spelande, som målande och bara umgänge. lägenheten är nästintill helt ljudisolerad, så man behöver sällan eller aldrig oroa sig för att störa någon granne. vi gillar att umgås men respekterar egentid.

De vi söker är gärna konstintresserade, men det är inget krav. Det viktigaste är att man trivs ihop och att vår vision om ett avslappnat och respektfullt gemensamt boende. Vi och prioriterar i allra högsta grad att alla ska känna sig lika hemma, och välkomnar personer som vill vara med och sätta sin egen prägel på hemmet. Det är också alltid välkommet att ha besök eller middagar för vänner osv. är ni intresserade får ni mer än gärna komma på besök :)

Hyran är 10.000 kr (alltså 5000 kr per person)/månad. (Vi delar lika: vår totala hyra är 25000 kr
inkl allt.) VITT andrahandskontrakt, långtidsuthyrning. Eftersom det är ett vitt andrahandskontrakt finns det möjlighet att söka bostadsbidrag, vilket gör en hel del för hyran :)

Hör av er om de verkar intressant, inflytt 1/8 eller enl. ök.

varma hälsningar,
Amanda, Amanda och Karl

OBS. Inga samtal, gärna sms och mail!
Fler bilder mailas, besök uppmuntras!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm