Harry Martinssons Gata 9

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Harry Martinssons Gata 9, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

87 m2


Beskrivning

Fullt möblerad och mycket välplanerad hörnlägenhet med generöst ljusinsläpp i nyproducerad fastighet invid populära Hornsbergs strand.
Lägenheten har både balkong med sjöglimt, fransk balkong och är toppmodernt utrustad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, bredband och TV via fiber, med mera.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och vita väggar och är planerad enligt följande:

I HALLEN finns 2 garderober samt hatthylla för avhängning av ytterkläder samt bänk/skohylla.

VARDAGSRUMMET har generösa fönsterpartier och fransk balkong, är fullt möblerat (inkl stor tv-skärm samt dvd) och ligger i öppen anslutning till KÖKET.

KÖKET har ett generöst burspråk (extra biyta på ca 3 kvm) samt matbord med plats för 8 personer. Köksinredningen är modernt stilren med vita skåp och lådor, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Köksbänken är svart och kakelplattorna i köket är antracitgrå. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, ugn och micro i arbetshöjd. Köket är fullt utrustat även med porslin, matlagningskärl, och övriga köksredskap.

MASTER BEDROOM har en stor inbyggs garderob med praktiska skjutdörrar och är möblerat med en 180 cm bred dubbelsäng, 2 sängbord/byråer, en bokhylla, samt en större byrå.

TVÅ YTTERLIGARE SOVRUM finns där det ena har utgång till balkongen och det andra med ett stort hörnfönster som ger mycket ljus och skapar en känsla av rymd.

BADRUMMET är rymligt med badkar och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt rymliga väggskåp. Kaklet är vitt och golvet är i grått klinkers med golvvärme.

OMRÅDET Hornsbergs Strand erbjuder det bästa av flera världar med ett centralt läge och strandpromenader, badbryggor, restauranger, barnvänliga parker och lekplatser och mycket goda förbindelser med buss och t-bana (gröna och blå linjen med T-centralen endast 3 stopp bort).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm