Hauptvägen 38

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hauptvägen 38, Stockholm


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Kattälskande Inneboende sökes
Då jag har 4 st katter är det viktigt att du är van vid djur, inte har hårfobi och vet vad det innebär med skötsel och lagar då det kan ske att du kommer att få vara kattvakt. Mina katter var här innan dig så detta är deras hem och jag kommer inte komprimissa när det gäller mina bäbisar! Detta innebär att att dessa kommer att vilja vara i ditt rum samt att både jag och katterna kommer att vilja besöka balkongen som är i anknytning till ditt rum.

Om du fortfarande är intresserad så forsätt att läsa:

Hökarängen är ett lugnt och trivssamt område med bra mataffärer och små charmiga resturanger. Det tar knappt 3 min med tunnelbanan (ca 20 min promenad) till Farsta Centrum, där man kan hitta det mesta man behöver om man inte orkar åka in till stan. Samt finns där också olika träningsanläggningar som ex. SATS och friskis & svettis.
Kommunikationen är bra! Det tar ca 5-6 min att promenera till tunnelbanan och bussar. Det tar ca 20 min med tunnelabanan in till stan, ca 12-14 min in till söder (skanstull, medborgarplatsen) , ca 40 min till Stockholms universitet och ca 30 min till Södertörns Högskola med buss.

Du ska vara rökfri och bör vara skötsam!!
Kroppsform, ålder, läggning, etnicitet kvittar. Det handlar om att du, jag och mina bäbisar kommer överrens.

I hyran ingår tv-avgift, el, och breddband

I ditt rum finns en enkel-säng, byrå med hylla, en bäddfåtölj (om du får gäster). En vanlig fåtölj, en lite bokhylla med låsbart skåp och ett nattdukdbord, samt en liten TV.

Vi börjar med att skriva kontrakt på 3 månader och trivs vi med varandra och allt fungerar så finns möjlighet att förnya kontraktet.

För intresseanmälan maila mig!

Ha en underbar dag!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm