Heklagatan C

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heklagatan C, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres, 2a i Kistahöjden
OMÖBLERAD lägenhet hyrs ut från andra veckan i November i Kista, ett nytt område med endast nyproduktions lägenheter och hus.

Lägenheten är 15 minuters gångavstånd ifrån Kista gallerian, tunnelbana/pendeltåg/buss som tar dig lätt och snabbt överallt. Det krävs inte många minuter förens du även är på motorvägen och kör på E4.an eller E18. Du har Statoil och McDonalds tvärs över vägen. Kommunikationsmöjligheterna är på topp.

Lägenheten är som sagt byggd för 2 år sen och har en ljus och öppenplanlösning. El, bredband tillkommer beroende på bruk, detta får bindas utav dig som hyr lägenheten.

Lägenheten hyrs ut 1 år med möjlighet till förlängning och även med 3 månaders uppsägningstid. Uthyres till någon med fast inkomst samt med bra referenser. Man måste godkännas av bostadsföreningen innan tillträde till lägenheten.

Vi har inga större krav på att personen måste vara husdjur fri eller rökfri, dock sker rökningen utanför lägenheten och under inga omständigheter får det rökas inomhus. ALLT husdjur skador kommer att debiteras.

Deposition på 2 månadshyror (13.000*2) kommer att begäras vid inflyttningsdagen och betalas åter vid utflyttningsdagen på hopp om inga skador.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel