Heleneborgsgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heleneborgsgatan, Stockholm


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Mysig sekelskiftstvåa vid söder mälarstrand
Mysig sekelskiftstvåa med närhet till naturområden, vattnet och kommersen på Södermalm hyrs ut i minst ett år från mars 2016 - mars 2017 med möjlighet till förlängning.

Fastigheten har en stor fin uteplats som finns tillgänglig för alla i föreningen med utsikt över söder mälarstrand och en grillplats som kan nyttjas på somrarna. Öppen planlösning gör det möjligt att ha större middagar och umgänge. Lägenheten har även tvättmaskin och en walk-in-closet. Lägenheten ligger 5min ifrån Hornstull med t-bana, matbutiker, en galleria, restauranger och ett stort krogutbud.

Lägenheten ligger nära Skinnarviksparken, Tantolunden och naturområden med jogginstråk som kan avnjutas. Utanför huset finns en stor parkeringsplats och även en buss som korsar hela södermalm. Närmaste t-banestationer: Zinkensdamm/Hornstull

Maila vid intresse och skriv lite kort om vem du/ni är, kontaktuppgifter samt hur länge ni tänker hyra. Jag och min fru kommer enbart beakta seriösa spekulanter och vi kommer att begära referenser, en månads deposition samt kopia på anställningskontrakt.

Vänligen,
Christian

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm