Heleneborgsgatan 10

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heleneborgsgatan 10, Stockholm

Hyra:

17000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Lägenhet 2,5 rok på Södermalm uthyres 12 mån
Lägenheten är en hörnlägenhet med syd/väst-läge i en 20-talsfastighet på Heleneborgsgatan 10 på Södermalm i Stockholm. Läget innebär närhet till så väl stadsliv, som till natur och vatten. Heleneborgsgatan är en lugnt trafikerad gata, med mycket goda parkeringsmöjligheter. Tunnelbanestationer Zinkensdamm och Hornstull nås med några minuters promenad. Lägenheten om 68 kvm har öppen planlösning mellan vardagsrum och ett modernt kök i bra skick. Badrum samt separat wc är nyligen renoverade. Sovrummet har en separat klädkammare. Rummen förbinds via en inre möblerbar hall. I badrummet finns tvättmaskin, och i köket finns gashäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Lägenheten ligger på plan 2. Hiss finns.

Boende i fastigheten har tillgång till två gemensamma terrasser, den ena i söderläge med sol hela dagen. Den andra med kvällssol och utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset. Det finns gemensam tvättstuga i källaren. Cykelparkeringar och cykelförråd finns. Grundutbud av tv-kanaler ingår via Com Hem. Vidare finns ett fastighetsnätverk med 100 Mbit bredbandstjänster från Ownit. En hyresgäst tecknar egna avtal med tjänsteleverantörerna om tillgång till bredband och betalkanaler önskas.

Lägenheten hyrs ut omöblerad, om inte annat avtalas. Hemförsäkring, elabonnemang och gasabonnemang ska tecknas av hyresgästen.

Våra krav på en hyresgäst:
- Skötsam, med referenser från tidigare hyresvärd eller bostadsrättsförening.
- Djur eller rökning är inte tillåtet i lägenheten. Rökförbud råder på fastighetens gemensamma utrymmen.
- Stabil ekonomi med fast inkomst. Anställningsavtal och lönebesked ska kunna visas.

Lägenheten är en bostadsrätt, som hyrs ut i andra hand, och är tillgänglig från och med 2016-10-01. Ett hyreskontrakt kan skrivas på upp till 12 månader. Hyra: 17000 kr/månad. Hyran betalas i förskott. Deposition om en månadshyra lämnas, och återfås efter godkänd avsyn i samband med utflyttning.

Efter hyresperioden har vi för avsikt att återuppbygga väggen mellan kök och vardagsrum. Om en hyresgäst har större nytta av två separata rum, än öppen planlösning, kan vi låta bygga upp väggen tidigare.

Svara gärna på annonsen med en kortfattad presentation av dig/er som vill veta mer om lägenheten. Fler bilder kan skickas via e-post.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm