Heleneborgsgatan 26

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heleneborgsgatan 26, Stockholm
Hyrdes ut: 2015-08-31
Uthyres till: 2016-08-30


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Lägenhet med öppen planlösning belägen högst upp i huset på lugna Heleneborgsgatan! Samtliga fyra fönster vetter mot söder vilket gör lägenheten väldigt ljus.

Hall med plats för skrivbord och hyllor. Kök med gott om förvaring, elspis och skafferiskåp i original. Sovrum som avgränsas med en platsbyggd hylla mot vardagsrummet. Stor garderob med Elfa-system som rymmer det mesta! Mellan kök och vardagsrum finns en "matsal" med plats för matbord. Obs att det är gamla bilder från mäklaren, efter en vattenskada fick jag tyvärr byta ut hela golvet... Så nu är det breda vitlutade furutiljor i stället. Uppdaterar med lite nyare bilder snarast!

Innergården är väldigt fin med prunkande växter, utsikt mot Långholmen, utemöbler och cykelparkering. Nyligen uppdaterad tvättstuga i källaren med 3 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel där det är lätt att få tid. Cykelrum, föreningslokal och barnvagnsparkering finns också i källaren. Även en bastu finns att boka!

Nära till tunnelbanan i Hornstull och buss 66 stannar precis utanför. Går du ner till Långholmsgatan går flera busslinjer, bl a 4:an, och även flygbussar därifrån.


Förutom vatten och värme så ingår el och bredband i hyran. Uthyres delvis möblerad. Kontraktet kan eventuellt förlängas!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm