Heleneborgsgatan 7A

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Heleneborgsgatan 7A, Stockholm


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Lägenhet Heleneborgsgatan 7A
Välkommen till Heleneborgsgatan 7A, 2 tr i gårdshus, Södermalm-Högalid

På attraktiv adress återfinns denna vackra lägenhet med bevarade sekelskiftsdetaljer samt balkong och fungerande kakelugn. Lägenheten har generösa fönsterpartier med överfönster vilket ger ett vackert ljusinsläpp och skapar med takhöjden om ca 3,20 m en fantastisk känsla av rymd. Lägenheten är placerad mot innergården vilket ger en tyst och harmonisk och mycket trivsam miljö.

En härlig innergård finns disponibel för lägenhetsinnehavare med gräsytor, träd samt uteplats och disponibla grillmöjligheter. Läget är mycket nära Hornstulls nyrenoverade stadsdel samt tunnelbana.

Lägenheten hyrs ut möblerad där vatten, värme, el, gas, internet ingår i hyran och att dessa följer den historiska normalförbrukningen.

Om det finns intresse för lägenheten så vänligen ta kontakt med mig för visning. Hyran kommer att betalas i förskott med 2 månaders uppsägningstid för båda parter. En deposition erläggs vid kontraktsskrivningen och återbetalas till hyresgästen om det inte har uppkommit några avvikelser under hyresperioden utöver normalslitage.

Lägenheten är per idag ledig och kan hyras ut omgående.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm