Helgagatan 36

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Helgagatan 36, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

Vacker sekelskifteslägenhet uthyres 1/1-15/7
Är du sugen på att bo i en vacker sekelskifteslägenhet med fantastiskt läge på Södermalm nästa år?

Nu har du chansen!

Vi hyr ut vår fina lägenhet med högt läge och utsikt över vackra fasader och grönska vid Allahelgonalunden under nästa år 1/1- 15/7. Inom några minuters promenad når du tunnelbanestationen Skanstull och pendeltågsstationen Södra Station. Därifrån tar det 4 minuter in till T-centralen. Lägenheten ligger även nära stadens puls med Nytorget, SoFo och Medborgarplatsen bara ett stenkast bort.

I lägenheten har vi moderna vitvaror, TV, en dubbelsäng och stora garderober. På vår stora lummiga innergård kan man alltid hitta någonstans att slå sig ner och det finns även möjlighet att låna en av många grillar för sommarens middagar utomhus. Bostadsrättsföreningen har bastu, festlokal samt hobby/pingisrum som går att boka.

Vi hyr ut lägenheten möblerad, men skulle vi hitta rätt hyresgäst kan vi självklart magasinera våra möbler.
I hyran ingår kostnader som el, gas, värme samt TV och bredband (250 Mbits).

När kontraktet skrivs betalas en depositionsavgift på en månadshyra, som återbetalas vid utflyttning. Lägenheten hyrs ut med tre månaders uppsägning från båda parter, med chans för ev. förlängning.

Om du som söker är veckopendlare eller hyr genom ditt företag ser vi det som ett plus. Vi önskar en skötsam, rök- och djurfri person med god ekonomi och referenser.

Har du liksom vi fallit för lägenheten? Hör i så fall av dig, så kanske det kan bli du som får chansen att bo här i vår/sommar!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm