Helgagatan 36

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Helgagatan 36, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

46 m2


Beskrivning

Sekelskifteslägenhet uthyres 6-7 månader
Vi hyr ut vår lägenhet från 1/1 - 30/6 eller 31/7 2016.

Lägenhet ligger högt med utsikt över vackra fasader och grönska vid Allahelgonalunden. I området är gatorna enkelriktade, vilket gör att det är lugnt, helt utan genomfartstrafik.

Inom några minuters promenad når du tunnelbanestationen Skanstull och pendeltågsstationen Södra Station. Därifrån tar det 4 minuter in till T-centralen. Lägenheten ligger även nära stadens puls med Nytorget, SoFo och Medborgarplatsen bara ett stenkast bort.

Vår lägenhet har ett stort kök med matplats och moderna vitvaror såsom diskmaskin, gasspis/elugn och microvågsugn. I det ljusa vardagsrummet finns soffgrupp & TV (Com Hem). Sovrummet har en stor garderob och dubbelsäng och badrummet är helkaklat med toalett och dusch.

På vår stora lummiga innergård kan man alltid hitta någonstans att slå sig ner och det finns även möjlighet att låna en av många grillar för sommarens middagar utomhus. Bostadsrättsföreningen har bastu, festlokal samt hobby/pingisrum som går att boka.

Vi hyr ut lägenheten möblerad, men skulle vi hitta rätt hyresgäst kan vi självklart magasinera våra möbler för en extra kostnad.
I hyran ingår kostnader som el, gas, värme samt TV (Com Hem) och bredband (250 Mbits).

När kontraktet skrivs betalas en depositionsavgift på en månadshyra, som återbetalas vid utflyttning.

Om du som letar lägenhet är veckopendlare eller hyr genom ditt företag ser vi det som ett plus. Vi önskar en skötsam, rök- och djurfri person med god ekonomi och referenser.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm