Henriksdalsringen 43

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Henriksdalsringen 43, Stockholm


Hyra:

6900 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

Inneboende - dela lgh och ha hela på helgen
Är du ensamstående och söker ett bra boende?
Jag och min hustru köpte i förra veckan en lgh i Nacka som jag ska använda för övernattning bl.a. Jag kommer att fördela min tid mellan Karlstad och Nacka där jag kommer att bo under veckorna för att jobba, nätverka och ha kontakt med det team jag håller på och bygger kring mitt företag.
Lägenheten ligger strax utanför tullarna med utsikt över Söder, Djurgårn och inloppet till Sthlm bl.a. Det är en trea på 81 kvm och för att finansiera den så kommer jag att ha inneboende i två av rummen.
Tanken är att mina inneboende de flesta helger ska kunna förfoga över hela lgh. Jag tror det blir attraktivt att bo som inneboende med tanke på utsikten, med cykelavstånd till stan, tillgång till hela lgh på helgerna.
Jag tänker mig att de som hör av sig är 25-40-åriga, yrkesverksamma eller studenter, entreprenörsintresserade, människor som gillar den sociala samvaron med oss andra och vill bo på det här sättet. Har tillgång från i början av november.
Skicka meddelande så återkommer jag till de som är intressanta och som visar att de vill vara sociala. Hör av er om ni är två kompisar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm