Högalidsgatan 29

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Högalidsgatan 29, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

24 m2


Beskrivning

Härlig 1:a på Hornstulls bästa läge
Då vi kommer att vara på resande fot under en längre tid blir vår fina lilla etta i Hornstull ledig för uthyrning. Lägenheten ligger på bästa adress invid Pålsundsparken, nära vattnet och minimalt trafikstört. Med fem minuters promenad till såväl Hornstull som Långholmen befinner du dig mitt emellan stadspulsen och naturen.

Lägenheten är optimalt planerad med såväl badrum med ordentlig dusch som ett kök som går att stänga. Det finns även en vacker fransk balkong som vetter ut mot en halvinnergård. Vi bor för närvarande två personer i lägenheten och det fungerar utmärkt!

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med en 120-säng, soffa och en stor TV (kanaler har vi inte då vi själva kopplar in datorn i TV:n). Det finns tillgång till tvättstuga med tre maskiner, torktumlare och torkskåp.

I hyran ingår det el, vatten, värme samt 100 mbit wifi. Inga tillkommande kostnader med andra ord. Deposition utgår med en månadshyra som återbetalas i samband med utflyttning.

Tillträde är den 15:e februari och den initiala hyresperioden är 6 månader som med största sannolikhet kan förlängas.

Vi kommer att visa lägenheten för de som är intresserade söndagen den 24:e januari. Hör gärna av dig och berätta att du kommer eller om du har frågor.

Varmt välkommen!

//Anders & Paula

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm