Högalidsgatan 26

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Högalidsgatan 26, Stockholm


Hyra:

6600 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

11 Studentlägenheter vid Hornstull - DIS
För mer information om DIS Stockholm besök: http://disabroad.org/stockholm/

Hej student!

Du är varmt välkommen till Stockholm och vi på DIS hoppas att ni alla får en riktigt bra termin till hösten. Vi vet också att det är svårt att hitta bostäder.

Därför hyr vi ut 11 lägenheter på Högalidsgatan 26 vid Hornstull i ett hus som heter Borgarhemmet. Från ena sidan av huset ser man en vacker trädgård, och andra sidan ser ut över Stockholms vackra inlopp.

Lägenheterna har 1 - 2 rum, är 22 - 35 kvm, och kostar 6600-10500 kr/månad. Hyran inkluderar alla utilities så som vatten, el, värme och internet. Alla lägenheter har eget 10/10 trådlöst internet med egen router. Alla rum är utrustade med egen dusch och badrum, litet förrådsutrymme, litet kök med 2 kokplattor, liten kyl och frys, och diskho.

Det som gör detta till en unik möjlighet är att alla boende i Borgarhemmet med DIS har tillgång till ett gemensamt uppehållsrum på plan 4 i huset som är på lite över 108 kmv. Där kommer vi på DIS att inreda med ett helt nytt kök under sommaren. Såklart ser vi till att det finns köksgeråd så att flera personer kan laga mat samtidigt. Vi kommer också att möblera uppehållsrummet med bord och stolar, soffor, bokhyllor och en bra TV.

Alla som bor i huset är också välkomna att ställa dit fler möbler och hjälpa till och dekorera! Detta är en plats som är till för alla.

Vi söker att bygga ett community där svenska och amerikanska studenter interagerar i en avslappnad miljö där alla är öppna för nya och intressanta idéer.

DIS studenter kommer från något av de 200 amerikanska universitet och collages som vi samarbetar med. De är unga och idealistiska och fulla av energi. Våra studenter är också ofta väldigt intresserade utav det land de har hamnat i. Så de kommer att fråga er frågor. De kommer utforska och kanske vill ha lite hjälp med guidning. Det kan nog också uppstå en politisk diskussion eller två med tanke på det politiska klimatet i amerikansk politik.

Vi hoppas att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Och vi hoppas att alla som bor i huset känner sig välkomna och att alla kan utrycka sin åsikt.

Vid din ansökan skulle vi gärna se att du svarar på följande frågor:

Namn:
Ålder:
Studerar:
På skola:
Telefonnummer:
Email:
Har du levt eller studerat utomlands? I så fall var?
Har du erfarenhet av Amerikanska studenter och/eller amerikansk kultur?
Är du engagerad i ideell- eller student-förening?

Om du vill kan du även skriva en paragraf eller två om dig själv och varför du vill bo i Borgarhemmet.

Vi hoppas att ni hör av er till oss på BostadDIS@gmail.com. Vi kommer att utvärdera så många ansökningar som möjligt under denna vecka och höra av oss till sökande mellan den 24-27 maj.

Inflytt kan ske omgående i samtliga lägenheter. Lägenheterna är omöblerade.

Med bästa hälsningar,
DIS Stockholm

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm